Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Logo
a

Copyright 2022 © Domburg. Alle rechten voorbehouden.

Privacy statement | Disclaimer | Realisatie door PRSC.

It takes one

ONE Villa Hotel Domburg komt boven op het duin met een prachtig zeezicht, in het vermaarde en idyllische Domburg. Deze oudste badplaats van Nederland heeft met zijn schilderachtige uitstraling van oudsher een enorme aantrekkingskracht op kunstenaars, schilders en artsen. Het superieure hotel ligt midden in het duingebied Nehalennia, dat een kwalitatieve metamorfose ondergaat. Bedoeld om Domburg nog meer op de kaart te zetten als dé high-end badplaats van Nederland.

Met het verfraaien van het gebied komt er een bredere, aantrekkelijke strandopgang naar een van de mooiste en schoonste zandstranden van Nederland. Ook wordt het gebied autoluw en de bestaande parkeerplaats landschappelijker ingericht. Hoewel ONE Villa Hotel Domburg aan de strandopgang van Domburg ligt, overheerst op deze bijzondere kustlocatie toch de rust van het duin.

Situatiekaart

The one spot

Verblijven in ONE Villa Hotel Domburg betekent genieten van alles wat de Zeeuwse kust te bieden heeft. Zo liggen op loopafstand de strandpaviljoens Strand90, OAXACA en Oase. Het Badpaviljoen, de Boterkapel en de Visbar zijn the places to be voor tafelen op hoog niveau. En het is heerlijk struinen langs gezellige winkels in de hoofdstraat, van kleding, huidverzorging tot antiek, Domburg heeft het allemaal het gehele jaar door.

Gasten wandelen zo naar het pittoreske centrum van Domburg. Natuurgebied De Manteling ligt vlakbij. Maar ook Zoutelande, Westkapelle, Dishoek, Vlissingen, Middelburg en Veere zijn een bezoek meer dan waard. Met de auto of op de fiets. Zelfs het mooie Cadzand-Bad of het chique Knokke zijn makkelijk bereikbaar. Bovendien ligt in de directe omgeving van ONE Villa Hotel Domburg een van de oudste en meest authentieke golfbanen van Nederland. Volledig in de duinen en met zicht op zee. Sla hier uw hole in ONE!

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

nl_NLNL