Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Logo
a

Copyright 2022 © Domburg. Alle rechten voorbehouden.

Privacy statement | Disclaimer | Realisatie door PRSC.

One Villa Hotel Domburg in FD magazine

nov 3, 2023

Zaterdag 28 oktober verscheen een advertentie van One Villa Hotel Domburg in FD magazine. Alle voordelen van investeren in dit prachtige hotel kwamen hierin aan bod. In het kort:

One Villa Hotel Domburg is beschikbaar voor een select aantal beleggers. Zij krijgen de mogelijkheid om een compleet ingerichte exclusieve hotelsuite te kopen, met volop ruimte voor eigen gebruik. Het hotel ligt verscholen in de duinen, met een adembenemend uitzicht over zee. De architectuur kent veel glas en natuurlijke materialen zoals beton en hout.

In One Villa Hotel Domburg neemt wellness een belangrijke plek in. De meeste suites zijn voorzien van meerdere badkamers, dubbele douches, een Sun shower. Enkele suites hebben een eigen jacuzzi, bad voor het raam of sauna.

Er is een prachtige ontbijtroom annex wijnbar, met een buitenterras in de duinen. Met een selectie van speciale wijnen, champagne, oesters en diverse Zeeuwse lekkernijen. Exclusief dineren kan in het naastgelegen Badpaviljoen. Of geniet van een 100% voorbereid diner met seaview in de eigen suite.

Dit deel van het mooie Nehalenniagebied wordt autoluw, er is valet-parking en bagageservice. One Villa Hotel Domburg wordt kortom een hotel met vijfsterrenbeleving.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

nl_NLNL