Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Logo
a

Copyright 2022 © Domburg. Alle rechten voorbehouden.

Privacy statement | Disclaimer | Realisatie door PRSC.

Herontwikkeling hotel zonneduin in volle gang

jun 7, 2022

Domburg – Bijna is het zover: de start van de herontwikkeling van Hotel Zonneduin tot ONE Villa Hotel Domburg in het Nehalennia-gebied. Met de komst van dit nieuwe luxehotel krijgt het unieke duinlandschap en de populaire Domburgsche badplaats een enorme impuls.

Met de lancering van de nieuwe website onevillahoteldomburg.nl kunnen investeerders en kustliefhebbers de ontwikkelingen volgen rond de komst van 20 zeer luxueuze hotelsuites aan zee. “Eind vorig jaar heeft de gemeente Veere een belangrijke vervolgstap gezet in de kwaliteitsslag van het duingebied Nehalennia in Domburg”, vertelt projectontwikkelaar Ko van Garderen. “Naast de hoogwaardige aanpassing van het duinlandschap en de openbare ruimte, is er ook besloten om de aanwezige hotels te vervangen. VG-D Vastgoedontwikkeling gaat Hotel Zonneduin herontwikkelen tot ONE Villa Hotel Domburg.”

Kwaliteitsslag Domburg
Voor op de plek van Hotel Zonneduin heeft VG-D Vastgoedontwikkeling een bijzonder gebouw laten ontwerpen door Alwin Reedijk van WTS Architecten. “Dit gebouw draagt ruimtelijk en landschappelijk bij aan de kwaliteitsslag die in 2017 al in de Kustvisie is opgenomen en geeft verder vorm aan de badplaatsstatus van Domburg”, aldus Van Garderen. “Het nieuwe hotel is volledig in harmonie met het unieke duinlandschap en met het naastgelegen Badpaviljoen en de Watertoren. Zo zorgt ONE Villa Hotel Domburg straks voor een mooie omlijsting van de nieuwe strandopgang richting het vernieuwde OAXACA. We kunnen niet wachten tot we het eindresultaat kunnen tonen. Nergens anders in Nederland ligt een hotel zo pal aan de zee als hier.”

Investeerders staan in de rij
Slechts enkele beleggers in recreatief vastgoed of mensen die gewoon echt iets uniek willen hebben kunnen straks in aanmerking komen voor de aanschaf van een suite. “Investeerders kunnen waardevast beleggen in een hotelsuite”, legt Van Garderen uit. “Naast het unieke bezit aan zee is het een investering met jaarlijks een direct rendement. Bovendien mogen de eigenaren buiten het seizoen ook gebruikmaken van hun eigen hotelsuite. We hebben er maar 20, dus uitsluitend een select aantal kan profiteren als belegger. Vooralsnog hebben zich al meer dan genoeg belangstellenden gemeld. Dat versterkt onze overtuiging dat we hier echt iets unieks gaan doen.”

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

nl_NLNL