Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Logo
a

Copyright 2022 © Domburg. Alle rechten voorbehouden.

Privacy statement | Disclaimer | Realisatie door PRSC.

Dit zijn de hotelexploitanten van ONE Villa Hotel Domburg

Maak kennis met…
Als het in Domburg om gastvrijheid en gastronomie gaat dan kom je al snel uit bij Mirjam Joziasse en Ferdie Dolk. Daarom zijn we trots dat dit gelauwerde duo in het high-end ONE Villa Hotel Domburg eindverantwoordelijk zal zijn voor de gastvrijheid, service en gastbeleving van onze veeleisende gasten. Door hun betrokkenheid zal het toch al zeer hoge kwaliteitsniveau van ONE Villa Hotel Domburg naar nóg grotere hoogte worden gebracht.

 

Dit zijn de hotelexploitanten van ONE Villa Hotel Domburg
Mirjam Joziasse en Ferdie Dolk zijn al vele jaren een begrip in Domburg als het gaat om gastvrijheid en gastronomie. In ONE Villa Hotel Domburg zal alles draaien om gastvrijheid, service en gastbeleving. Onder leiding van Mirjam en Ferdie zal het volledige hotel- en gastronomieteam , van bediening tot management, voor de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard gaan die je mag verwachten in dit exclusieve hotel. We willen onze gasten graag een onvergetelijke ervaring geven door verder te gaan dan enkel aan de verwachtingen van onze gasten te voldoen.

 

Jeunes Restaurateurs d’Europe
Het aantrekken van lokale talenten zal een uitdaging zijn, maar Mirjam en Ferdie zullen een professioneel team formeren dat met trots bijdraagt aan dit prachtige hotelconcept. Al sinds 2004 zijn Mirjam en Ferdie lid van ‘Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE)’; een Europees samenwerkingsverband van 375 high-end restaurants en 160 luxe hotels. Door dit lidmaatschap is er regelmatig kennisuitwisseling van gastvrijheid op topniveau met andere, gerenommeerde hoteliers op vier- en vijfsterrenniveau.

 

Michelinster
Ferdie en Mirjam komen beide uit een familienest met veel horeca-ervaring in en om Domburg.
Met diverse vormen van overnachten; van een petit B&B tot gerenommeerde hotels. Ook Mirjam en Ferdie zelf hebben al een hele carrière doorlopen in de top van de hotellerie, tot ver buiten onze landsgrenzen. Chef-kok Ferdie en restaurantmanager/ gastvrouw Mirjam zijn in 2007 zelfs bekroond met een Michelinster voor hun eigen, voormalige restaurant Het Groot Paradijs in Middelburg.

 

Het Badpaviljoen Domburg
Tot voor kort was dit doorgewinterde duo volop actief in de top van de gastvrijheidsbranche. Ze zwaaiden de scepter in het gastronomische restaurant van het gerenommeerde Het Badpaviljoen in Domburg. Op slechts een steenworp afstand van ONE Villa Hotel Domburg.

 

Waardevaste investering
Met hun ervaring en ambitie zit het dus meer dan goed. Mirjam en Ferdie zullen dan ook de exploitatie van ONE Villa Hotel Domburg vanaf de start zeer professioneel neerzetten. Van de luxe wellness-suites, gastronomische wijnbar en ontbijtroom tot de exclusieve conciërge-services. Zodat alles direct volledig klopt voor de gasten van dit luxueuze hotel op vijfsterrenbeleving. Niet alleen voor de gasten, maar zeker ook voor de eigenaren van de hotelsuites. Zij kunnen daardoor gegarandeerd zijn van een waardevaste investering.

Korte CV’s

Mirjam Joziasse (1973)

  Opleiding

  • VWO
  • Stenden University Hotel Management

  Werkervaring

  • Hyatt Regency Atlanta Downown ***** Atlanta USA
  • Hyatt Regency San Diego ***** Califonia USA
  • Roompot Zeeland Vakanties
  • Restaurantmanager, restaurant In Den Walcherschen Dolphyn Domburg
  • Restaurant Het Groot Paradijs Middelburg, 2007 bekroond met Michelin Ster
  • Eigenaar en restaurantmanager, restaurant Het Badpaviljoen Domburg

  Ferdie Dolk (1968)

   Opleiding

   • Hotelschool Ter Duinen Koksijde België

   Werkervaring

   • Hotel Maison Blanche **** Leukerbad Zwitserland
   • Chef de Parti, Hotel RoosAlp ***** Verbier Zwitserland
   • Eigenaar en chef-kok, restaurant In Den Walcherschen Dolphyn Domburg
   • Eigenaar en chef-kok, restaurant Het Groot Paradijs Middelburg, 2007 bekroond met Michelin Ster
   • Eigenaar en chefkok, restaurant Het Badpaviljoen Domburg

   OP DE HOOGTE BLIJVEN?

   nl_NLNL