Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Logo
a

Copyright 2022 © Domburg. Alle rechten voorbehouden.

Privacy statement | Disclaimer | Realisatie door PRSC.

One more night

In het fraaie gebouw komen twintigtal high-end hotelsuites. Ja, slechts twintig, vandaar een villa hotel. Variërend in grootte van 50 m² tot 122 m² exclusief de grote (dak)terrassen en/of balkons, elk tot in de puntjes afgewerkt en werkelijk van alle gemakken voorzien. In de zeer luxe ingerichte suite treffen de gasten – naast alle persoonlijke wellnessvoorzieningen – snelle wifi, de lekkerste koffie en een zeer uitgebreide roomservice.

Nergens anders in Nederland kunnen gasten zo dicht bij het strand een hotelsuite reserveren met zo’n schitterend panoramisch uitzicht. In een kingsize bed slapen zij moeiteloos the night away. Op de meest hoogwaardige matrassen, onder het zachtste bedlinnen. De grote glazen puien zorgen voor een grandioos uitzicht en een maximale beleving van de ruisende zee en het omliggende duinlandschap.

One Villa Hotel Domburg

ONE FOR ALL

De meeste hotelresidenties hebben twee slaapkamers met elk een privé badkamer. Dit betekent dat de chique hotelsuites uitermate geschikt zijn voor twee echtparen, bevriende stellen of gezinnen met kinderen. Bijna elke hotelsuite heeft een jacuzzi op het eigen terras; op de begane grond ligt deze private space met jacuzzi wondermooi in de duinen.

De hotelsuites baden door de grote glazen ramen in het licht en variëren in grootte: van circa 50 m² tot zelfs 122 m². Naast een magnifiek vergezicht hebben sommige suites zelfs twee grote dakterrassen. Op de bovenste verdieping liggen twee royale penthousesuites van 104 m² en 122 m² exclusief 2 riante dakterrassen.

U bezit al een volledig en luxe ingerichte hotelsuite vanaf € 850.000,–, exclusief btw of een royale penthouse suite met fenomenaal zeezicht voor € 2.300.000,– exclusief btw.

One Villa Hotel Domburg interieur
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
previous arrow
next arrow

Ter illustratie worden de plattegronden van hotelsuite 1, 2, 3, 8 en 14 getoond.

The only one

Moodboard foto Studio Mariska Jagt

Stijlvol, natuurlijk en ingetogen: dat kenmerkt het ontwerp van ONE Villa Hotel Domburg. Zo heeft architect Alwin Reedijk van WTS Architecten het gebouw met een dynamische vorm en de toe te passen materialen en kleuren zeer nauwkeurig afgestemd op de natuurrijke kustomgeving. Met als resultaat een zeer bijzonder hotel – in harmonie met het unieke duinlandschap – dat samen met de omliggende iconische gebouwen de kwalitatieve status van de historische badplaats Domburg verder vormgeeft.

In ONE Villa Hotel Domburg is alles gericht op een immense beleving van de natuur, de zee en de duinen. Niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen. Niemand minder dan interieurarchitect Mariska Jagt verzorgt de binnenhuisarchitectuur en inrichting van de super-de-luxe hotelsuites. De verfijnde smaak wordt weerspiegeld in de mooie zachte kleuren, de luxueuze inrichting en de serene elegantie van de gebruikte materialen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

nl_NLNL